Dit is dyslexie

boek

Dit is dyslexie
Achtergrond en aanpak

Aryan van der Leij

Bestel deze titel nu met gratis verzending via deze link. Gebruik de kortingscode ‘lerenhoezo’ in het winkelmandje.

» Over het boek:Expert Prof. dr. Aryan van der Leij geeft op beknopte en zeer toegankelijke manier inzicht in deze lastige stoornis. Wat zijn de oorzaken, hoe kun je ze herkennen, wat zijn de diagnostische methoden, wat kun je er aan doen en wat zijn de mogelijkheden om de dyslexie bij het kind te beperken of zelfs te voorkomen.

Het boek geeft informatie over vele aspecten rondom dyslexie en gaat in op wat er bekend is uit de wetenschap. De informatie wordt verhelderd met praktijkvoorbeelden.

Het boek gaat ook in op de rol van school, hulpverlening en ondersteunende programma's. Naast de brede groep van ouders en geïnteresseerden in dyslexie is het boek geschikt voor onderwijzers, leraren, hulpverleners en studenten.

» Technische gegevens:

EAN: 9789401432566

Verkoopprijs: 24,99 EUR

NUR-code: Psychologie algemeen

Afwerking: Paperback

Druk: 1

Aantal pagina's: 240

Uitgave: LannooCampus

» Over de auteur:

OVER : ARYAN VAN DER LEIJ
Prof. dr. Aryan van der Leij is psycholoog en em. hoogleraar Orthopedagogiek (in het bijzonder leerproblemen) aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is expert in dyslexie en leesproblemen, auteur van verscheidene boeken, het leeshulpprogramma 'Bouw!' en veelgevraagd spreker op congressen.