Mind The Map

boek

 Mind The Map

Tommy Opgenhaffen

» Over het boek: Jongeren krijgen op school heel wat informatie te verwerken. Daarbij moeten ze nagaan wat belangrijk is of niet, maar ook hoe concepten zich verhouden tot elkaar en tot wat ze eerder leerden. Mind The Map biedt een overzicht van verschillende inzichten, noteerstrategieën en mappingtechnieken die leerlingen ondersteunen bij het visualiseren en actief verwerken van de leerstof en bij het kritisch nadenken over de lesinhoud en hun leerproces.

Op een wetenschappelijk onderbouwde manier brengt dit boek de kracht en beperkingen van elke aanpak in kaart en vertaalt die naar heel wat concrete tips en lessuggesties waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt. Bovendien reikt Mind the Map heel wat digitale tools aan die je individueel of samen met je leerlingen kunt inzetten. Ontdek via www.mapthemind.be extra informatie, voorbeelden, tutorials en weblinks die niet in dit boek werden opgenomen.

Klik hier om het boek in te kijken.

 » Technische gegevens:

EAN: 9789401418515

Verkoopprijs: € 24,99

 

Indien u via deze website een bestelling van 35 exemplaren (of meer) plaatst, dan komt Tommy Opgenhaffen gratis langs op uw school voor een interactieve sessie (1u) met uw leerkrachtenteam (exclusief verplaatsingsonkosten).

NUR-code: 840 | Onderwijs algemeen

Afwerking: Paperback

Druk: 1ste druk

Aantal pagina's: 283

Uitgave: LannooCampus

» Over de auteur: Tommy Opgenhaffen is licentiaat Germaanse Talen en auteur van de bestseller Leren.Hoe?Zo! Hij heeft een ruime ervaring als leerkracht, studiecoach en verantwoordelijke van het opleidingscentrum Docentes-Campus en Leren.Hoe?Zo! Tommy verzorgt nascholingen en lezingen over leren en digitale tools, zowel voor leerkrachten als voor ouders.

» Recensies:

"Het is een handig overzicht vol tools om mee aan de slag te gaan in één boek"

"Hartelijk dank voor de fijne leerrijke nascholing en bijhorend materiaal. Het boek is alvast geniaal!";

 

Wenst u dit boek te bestellen? (bestelling vanuit Nederland? Klik hier)

Bestelformulier
Contactgegevens/Leveringsadres