Leerzone

Welkom op de leerzone van Leren.Hoe?Zo! en Mind The Map. In dit luik vind je aanvullende informatie bij de hoofdstukken uit beide boeken.

Hoe werkt het?

De modules zijn tijdelijk vrij toegankelijk. Wil je echter ook toegang tot de discussiegroepen en een overzichtspagina met je voortgang in de modules, dan moet je een registratieaanvraag indienen. Je ontvangt dan kort erna een link om je profiel te vervolledigen.

In de hoofdnavigatie verschijnt onder "leerzone" ook een link naar het module-overzicht voor het boek "Leren.Hoe?Zo" en een apart overzicht voor de modules van "Mind The Map".

Als je bent ingelogd, vind je via "Mijn voortgang" een overzicht van jouw voortgang in alle modules waarop je bent ingeschreven. Via "Groepen" kun je je aanmelden voor een of meerdere discussiegroepen. Via "Mijn profiel" kun je je persoonlijke gegevens raadplegen en wijzigen. Via "uitloggen" kun je je afmelden.

Belangrijk!

We werken momenteel nog hard aan het overzetten van de oude leerzone naar de nieuwe website. Je kunt je voorlopig wel al registreren maar er is nog niet veel content zichtbaar. Wil je automatisch een seintje ontvangen als alles klaar is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!