Leerzone

In dit luik vind je aanvullende informatie bij de hoofdstukken uit de vorige editie van het boek Leren.Hoe?Zo! (2013) en het boek Mind The map. De meest recente versie van Leren.Hoe?Zo! (2020)  bevat geen registratiecode meer. De informatie is vrij raadpleegbaar via de onderstaande links.

De titels van de modules stemmen overeen met de hoofdstukken in de boeken. Er werd voor elk hoofdstuk een module aangemaakt maar het is mogelijk dat een module (nog) geen aanvullende info bevat. Om vanuit een module terug te keren naar de website klik je in de module linksbovenaan op het logo.

Extra features

Wil je je voortgang door de modules bewaren of toegang tot de online community waar je als leerkracht of leercoaches ervaringen en vragen kunt delen, dan moet je een gratis login aanvragen.

Je ontvangt dan vervolgens een bericht met je accountgegevens waarmee je via de leerzone kunt inloggen. Nadat je bent ingelogd, heb je via de navigatie van de leerzone toegang tot de extra features.

*De modules worden momenteel niet verder geactualiseerd. Nieuwe tips en aanvullende informatie verschijnt momenteel als blogposts op 'in de kijker'. 

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!