Leren.Hoe?Zo! toolbox

Een half jaar nadat de volledig nieuwe editie van het boek Leren.Hoe?Zo! verscheen, is er de Leren.Hoe?Zo! toolbox (beschikbaar vanaf juni 2021).

De toolbox bevat 55 kaarten boordevol tips en inzichten om een gepaste studiemethode te vinden en je leren in eigen handen te nemen. De kaarten bundelen de belangrijkste tips uit het boek en zetten je aan het denken over je eigen aanpak door middel van opdrachten en checklists. Ontdek alles wat je wilt weten over leren leren. Hoe verloopt het leerproces? Welke factoren spelen er een rol bij? Wat kun je doen om beter te onthouden? Welke studeerstrategieën werken echt? Hoe plan je efficiënt? Hoe bereid je je optimaal voor op toetsen en examens.

De toolbox is in eerste instantie bedoeld voor jongeren (vanaf 11 jaar). Ook ouders, leerkrachten of begeleiders kunnen ermee aan de slag thuis of in de klas.

De toolbox kost €12,95 (+ verzendkosten*) en wordt exclusief verkocht via de website van Leren.Hoe?Zo! Contacteer ons voor de speciale voorwaarden bij aankoop van meerdere exemplaren (vanaf 10 stuks).

* België: de verzendkosten voor 1 toolbox bedragen €2,00. Vanaf 2 of meer toolboxen betaal je €4,00 verzendkosten. 

Nederland: De verzendkosten naar Nederland voor 1 toolboxen bedragen €9,00. De verzendkosten voor meerdere toolboxen is op aanvraag.