Inspiratiesessie Leren.Hoe?Zo!

Wat mag je verwachten?

Ontdek hoe je effectieve leerstrategieën implementeert en hoe je zelfsturend leren versterkt in de klas tijdens de online inspiratiesessie “Leren.Hoe?Zo!” voor leerkrachten en leercoaches (lager en secundair). We gaan daarbij in op de volgende vragen:

 • Hoe versterk je zelfsturend leren op school?
 • Waarom is moeilijker soms beter?
 • Hoe stuur je de aandacht?
 • Hoe benut je optimaal de capaciteit van je geheugen?
 • Waarom oefen je beter gespreid?
 • Hoe kun leerstof beter verankeren?
 • Welke valkuilen moet je vermijden?

Schrijf je nu in voor de inspiratiesessie ‘Leren.Hoe?Zo!’. Je ontvangt meteen ook ons boek en de toolbox vol met praktische tips.

 • Meer weten over het boek? Klik hier.
 • Meer weten over de toolbox? Klik hier.

Door wie?

Tommy Opgenhaffen – Hij heeft ruime ervaring als docent en leercoach. Hij is coördinator onderwijsontwikkeling en digitaal leren aan de Arteveldehogeschool, en verantwoordelijke van het opleidingscentrum ‘Leren.Hoe?Zo!’. Hij is vaak gastspreker over leren, voor leerlingen, ouders en docenten, zowel in het lager, secundair en hoger onderwijs.

Voor wie?

 • leerkrachten lager en secundair onderwijs, docenten hoger onderwijs, studiebegeleiders, keuzebegeleiders, trajectbegeleiders, CLB-medewerkers;

Praktische informatie?

De sessie voor dit schooljaar zijn afgelopen. De data voor het schooljaar 24-25 worden binnenkort aangekondigd

De deelnameprijs (inclusief het boek en de toolbox) bedraagt € 80 (inclusief btw) *. Wil je enkel het webinar volgen, dan bedraagt de deelnameprijs €40.

Nadat je bent ingeschreven ontvang je een automatische betalingsuitnodiging. Van zodra we je betaling ontvangen hebben, sturen we je alvast het boek en de toolbox op. De link naar het webinar ontvang je enkele dagen voor aanvang van de sessie.

Reacties

"Ik heb er erg veel van opgestoken en kan de tips and tricks onmiddellijk gebruiken in de praktijk. Het boek zal me zeker nog meer inzichten bieden en de toolbox werd in de leraarskamer al duchtig ingekeken. We kunnen niet wachten om ermee aan de slag te gaan."

*Indien het boek en de toolbox naar Nederland moeten worden verzonden, bedraagt de deelnameprijs €95 (inclusief btw).

Je kunt kosteloos annuleren via e-mail (info@lerenhoezo.be) tot 2 weken voor aanvang van het webinar of je laten vervangen door een collega. Zonder tijdige verwittiging wordt het volledige inschrijvingsbedrag aangerekend.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

  terug naar vormingsaanbod