How to use memory techniques to improve education

Je leert veel dingen op school, maar het leren leren wordt vaak vergeten. Neurowetenschapper en 4 keer Guinness World Record Holder for Memory Dr. Boris Nikolai Konrad gelooft in een wereld waar studenten gepassioneerd zijn over leren en geloven dat memoriseren leuk en gemakkelijk is. In zijn TEDtalk geeft hij antwoord op de vraag “Hoe werkt het geheugen?” en legt hij uit hoe je het geheugen kunt verbeteren door je hersenen te gebruiken zoals het bedoeld is. 

Dr. Boris Nikolai Konrad is een Guinness World Record houder voor het geheugen, een neurowetenschapper, een auteur en een internationale expert op het gebied van geheugentechnieken. 

Wil je meer weten over geheugentechnieken? Neem dan zeker eens een kijkje in de nieuwe editie van Leren.Hoe?Zo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *